UITLEG


De EREDIVISIEPOULE:BRAWL! is opgezet voor en door een kleine groep enthousiastelingen met de bedoeling een extra dimensie te geven aan de Nederlandse Eredivisie Voetbal. (He lekker eindelijk weer met je 'bord op schoot' en je laptop ernaast de voetbalpoule bijhouden!!)
Door de uitslag van alle wedstrijden in de competitie te voorspellen kun je punten halen. Hoe beter je voorspelt, hoe meer punten. Diegene die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft, mag zich EREDIVISIEPOULE:BRAWL!KAMPIOEN noemen.

MEEDOEN


Om mee te doen moet je je inschrijven. Als je je inschrijft moet je een aantal gegevens invullen.
Je wordt gevraagd om je voor- en achternaam door te geven. Doe dit alsjeblieft, wij voelen ons verplicht om eventuele onjuiste namen te verbeteren om een juiste administratie te kunnen voeren. Er wordt ook gevraagd om een toegangscode en gebruikersnaam. Deze zijn nodig om in te kunnen loggen en je voorspellingen in te vullen. Als je ingelogd bent kun je ook de behaalde punten van je zelf en van anderen bekijken en kun je berichten in het forum plaatsen en bekijken.

Er worden ook nog wat voorspellingen voor het komende seizoen gevraagd. Deze voorspellingen leveren de volgende puntentelling op:
- Wie wordt kampioen van dit seizoen? (18 punten)
- Wie wordt er herfstkampioen? (18 punten)
- Wie degradeert er rechtstreeks naar de Jupiler League? (18 punten)
- Wie wordt er topscorer van dit seizoen (aantal doelpunten is aantal punten)

Verder hebben we je emailadres nodig om met je te communiceren over de EREDIVISIEPOULE:BRAWL!, voor zaken als bevestiging van inschrijving en het versturen van waarschuwingsmailtjes als je twee dagen voor het begin van een wedstrijd nog geen voorspelling hebt gedaan.
Bij het inschrijven kun je kiezen of je meedoet voor de pot. De inleg is € 20,- en zal 100% verdeeld worden onder de betalende deelnemers van de EREDIVISIEPOULE:BRAWL!.
We hebben je bankrekeningnummer nodig om eventueel prijzengeld uit te kunnen betalen. Als je niet mee doet met de inleg, dan hoef je je bankrekeningnummer ook niet in te vullen, je maakt dan ook geen kans op het prijzengeld.
Na inschrijving krijg je een bevestigingsmailtje, met daarin jouw inloggegevens en het bankrekeningnummer van de organisatie. Gelieve de inleg zo snel mogelijk te betalen. Als twee weken na de eerste wedstrijd die meedoet voor de EREDIVISIEPOULE:BRAWL! de inleg niet ontvangen is, wordt je uitgesloten voor deelname aan de pot.

PUNTEN HALEN BIJ WEDSTRIJDEN:


Bij een goede voorspelling krijg je maximaal 10 punten

Je hebt alleen recht op punten als je juist hebt voorspeld wie er wint/gelijk speelt (juiste toto uitslag)

4 punten voor de toto, 2 punten voor doelpunten winnaar, 2 punten voor doelpunten verliezer en 2 punten voor het verschil in doelpunten.

Voorbeeld:

Ajax - Az is in het echt 2-1 geworden

Als je 1-1 voorspelde heb je geen punten (toto uitslag fout)
Als je 0-1 voorspelde heb je geen punten (toto uitslag fout)
Als je 4-2 voorspelde heb je 4 punten (juiste toto)
Als je 2-0 voorspelde heb je 6 punten (juiste toto plus doelpunten ajax)
Als je 3-1 voorspelde heb je 6 punten (juiste toto plus doelpunten AZ
Als je 5-4 voorspelde heb je 6 punten (juiste toto plus juiste doelpuntenverschil
Als je 2-1 voorspelde heb je 10 punten (alles goed)

BONUSPUNTEN


LET OP! Deze regel geldt vanaf de derde speelronde.
Per wedstrijd zijn er bonuspunten te verdienen. Per wedstrijd zijn er namelijk evenveel extra punten beschikbaar als het aantal deelnemers aan de poule. Deze worden verdeeld over alle mensen die punten voor de wedstrijd hebben gehaald. Diegene die 10 punten heeft, krijgt iets meer als diegene die 6 punten hebben gehaald. Alles wordt evenredig verdeeld. Dit houdt in dat als je als enige de wedstrijd goed hebt, je alle extra punten krijgt. Als iedereen de wedstrijd goed heeft, krijgt iedereen 1 puntje.

PERIODEN


We hebben de competitie opgedeeld in 4 perioden, nl: speelronde 1t/m8, 9t/m16, 17t/m24 en 25t/m32. De laatste twee wedstrijden zijn niet in een periode opgenomen. Aan het eind van elke periode worden er prijzen uitgekeerd.

SPEELRONDE


Een speelronde eindigt op zondagavond, na de laatste wedstrijd van die dag. Als een wedstrijd uitgesteld of verplaatst is, telt die wedstrijd in de periode waarin deze gespeeld wordt.

DE AVANDI'S


Elke wedstrijd kun je een Avandi inzetten, hiermee verdubbel je de punten (excl. bonuspunten) van die wedstrijd. Aan het begin van het seizoen krijgt iedereen vijf Avandi's, je krijgt een nieuwe Avandi als je een wedstrijd helemaal goed voorspeld hebt.

DE PRIJZEN


50% van de inleg wordt verdeeld over 4 periodes, dit houdt in dat de winnaar van een periode 6% krijgt van de totale inleg, de nummer 2 ontvangt 4% en de nummer 3 van de periode 2,5% van de totale inleg.
De andere 50% van de totale inleg wordt verdeeld over de nummers 1 t/m 4 van de eindstand. 20% voor de nummer 1, 15% voor de nummer 2, 10% voor de nummer 3 en 5% voor de nummer 4. Mocht het gebeuren dat iemand die in aanmerking komt voor een prijs, tijdens het inschrijven besloten heeft niet mee te doen voor het geld, dan krijgt deze deelnemer vanzelfsprekend geen prijs uitgekeerd. Bij het verdelen van de prijzen wordt dan gekeken wie er een plaats verder staat.

Het totale prijzengeld is op dit moment € 580. Er zijn 35 inschrijvingen (waarvan 6 voor spek en bonen.)
Door hier te klikken, kun je je inschrijven.

STAND


Als twee of meer deelnemers een gelijk aantal punten hebben behaald, dan staat diegene die de meeste keren 10 punten heeft gehaald boven de ander. Is dat ook gelijk, dan staat diegene die het meest 6 punten heeft gehaald boven de ander. Deelnemers die voor langere tijd geen voorspelling invullen, kunnen uit de poule verwijderd worden. Zij hebben geen recht op teruggave van eventueel gestort geld aan de EREDIVISIEPOULE:BRAWL!.

DISCLAIMER


Voorspellingen invoeren kan tot aanvang van de wedstrijd. Het is niet mogelijk om je voorspelling op een andere manier dan via het inloggen op de site, in te voeren. Probeer evengoed ruim op tijd te zijn met invullen om teleurstelling te voorkomen.
Hoewel alles met zorg is gemaakt, kan het natuurlijk gebeuren dat er foutjes in zijn geslopen. Dit foutje wordt altijd gecorrigeerd tot hoe wij het voor ogen hadden. De organisatie heeft dan ook altijd gelijk als er tussentijdse aanpassingen nodig zijn.
Als er onduidelijkheden zijn, dan wordt het op prijs gesteld als die via in het forum ter sprake worden gebracht. De organisatie speelt zo openkaart, ook met andere deelnemers. Ook extra uitleg, en tussentijdse wijzigingen worden via het forum bekend gemaakt. Belangrijke informatie wordt ook via de mail verstrekt.

De makers van de Brawl Eredivisie Poule hebben de poule gemaakt, puur uit liefde en interesse voor het voetbalspel en om een extra dimensie aan de eredivisie toe te voegen. De Makers zullen daarom ook niets verdienen aan de de inleg door de deelnemers. 100% van de inleg wordt uitgekeerd aan de winnaars van de poule. Omdat de makers zelf ook meedoen, kan het natuurlijk gebeuren dat een van hen een prijs wint (hopelijk alle drie natuurlijk.)

CREDITS


Programming: Rick Buijsman
Penningmstr: Rogier Kersten
Game-design: Jan Bakkum